Få hjälp med stubbfräsning i Nässjö

Du som har en eller flera stubbar du vill gå bort, du kan boka in stubbfräsning i Nässjö. När det gäller stubbfräsning i Nässjö så är LjuMa ett bra val. Detta företag sysslar inte bara med att fräsa bort stubbar utan de kan även hjälpa dig med:

  • Trädfällning
  • Grönyteskötsel

Så har du träd du vill få bort, så kan de fixa detta samt då även ta den stubbe som blir! Just att ha en massa stubbar i trädgården är inte det optimala. Det kan vara skönt att få bort dem.

I Nässjö finns hjälp med stubbfräsningen

När det kommer till stubbfräsning i Nässjö så är LjuMa proffs på just detta. De kan ta hand om en eller flera stubbar, utan problem. Det oavsett om du har dem sedan innan eller anlitar dem för att ta bort både träd och stubbe.

När de fräser stubbar så utgår de från stubbens storlek. De använder sig sedan av en hjulgående maskin, som inte påverkar gräsmattan eller andra utrymmen. När stubben frästs bort så återstår det bara en hög med spån som är enkel att forsla bort. Att fräsa stubbar är bra mycket enklare metod att få bort dem än att gräva bort dem. Det blir snyggare och säkrare grönytor då.

Många bra tjänster

Hos LjuMa finns det som sagt fler bra tjänster. Bland annat sysslar de då med trädfällning. Sedan har de även grönyteskötsel som innebär att de kan ta hand om dina gröna ytor på flera sätt. De sysslar även med grävning och virkessågning.