Upptäck hur spännande en spökvandring i Stockholm är

Ge dig ut på nya äventyr och möt fantastiska livsöden och hör deras berättelser. För det finns en dold värld i staden vi lever i. Där de som skulle gått vidare har fastnat för att berätta om vad som hänt under deras liv. Vad de varit inblandade i och hur staden och landet blivit påverkade. Ge dig ut på en härlig spökvandring i Stockholm. Upplev huvudstaden på ett helt nytt sätt och få en större förståelse för hur historiens vingslag påverkat oss. Stockholm har varit centrum för många händelser som påverkat både vårt och andra länder.

Människor som under svåra tidsperioder av landets historia inte kunnat lämna jordelivet finns här för att visa och berätta om det de upplevt. Ett fantastiskt äventyr som gör att du kan få en större inblick i hur saker och ting fungerat. Det är trots allt mycket som hänt genom tiderna och mycket som du säkert inte känner till. Händelser som varit bidragande till att Sverige ser ut som det gör.

Spökvandringen i Stockholm väntar på dig

Är du rädd för mörkret? Är spöken något som skrämmer dig, då är en spökvandring i Stockholm ett härligt äventyr. Det kommer vara din chans att uppleva en helt ny värld. En dold värld vi inte ser i vardagen men som kommer fram vid rätt tillfälle. Missa inte upplevelsen som det innebär att möta människoöden från förgångna tider. Hör deras berättelser och få en inblick i hur landet såg ut en gång i tiden och vad som förändrats sedan dess. För det är en helt annan värld som väntar på dig under en spökvandring. En vandring som alla uppskattar.